1. Haberler
  2. Spor
  3. Galler-Türkiye Maçı Ankara’da Dev Ekranda

Galler-Türkiye Maçı Ankara’da Dev Ekranda

featured
service

Türkiye A Millî Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk mücadelesi için geri sayıma başladı. Millîler, 6 Eylül 2024 Cuma günü Galler deplasmanında sahaya çıkacak. Karşılaşma Ankara’da Büyükşehir Belediyesi’nin kurmuş olduğu dev ekrandan izlenebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Galler ile Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmayı dev ekranda Başkentliler ile buluşturacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Haydi Türkiye! Milli takım heyecanı dev ekranda Ankara’da! Türkiye – Galler maçını hep birlikte izlemek için sen de sandalyeni kap gel! Bu unutulmaz akşamda sen de yerini al ve milli heyecana ortak ol! 6 Eylül Cuma-21:45-Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı” ifadelerine yer verildi.

Uluslar B Ligi 4. Grup’ta Türkiye’nin yanı sıra Galler, İzlanda ve Karadağ milli takımları yer alıyor. İzlanda-Karadağ karşılaşması da Galler-Türkiye maçı ile birlikte aynı saatte oynanacak.

Galler-Türkiye Maçı Ankara’da Dev Ekranda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.