1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’dan Minik Taraftarlara Özel Seremoni Paketi

Galatasaray’dan Minik Taraftarlara Özel Seremoni Paketi

featured
service

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu rövanşında 27 Ağustos Salı günü Young Boys’u ağırlayacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde saat 22.00’de başlayacak olan karşılaşma öncesinde minik taraftarlar için hazırlanan özel seremoni paketi, futbolsever ailelerin ilgisine sunuldu.

Minik Aslanlar, bu seremoni ile yalnızca futbolcu abileriyle sahaya çıkmakla kalmayacak, aynı zamanda unutulmaz hatıralar biriktirecekler. Kulüp tarafından “Yavru Aslan Seremoni Töreni” olarak adlandırılan bu etkinlik, Galatasaray ile minik taraftarları arasında güçlü bir bağ kurmayı amaçlıyor.

Seremoni içeriği oldukça zengin. “Yavru Aslanlar seremonide futbolcular ve maçın hakemleriyle Galatasaray için el ele verecek, sahaya birlikte çıkacaklar. Yapılacak fotoğraf çekimiyle bu unutulmaz anları kaydedilecek. Çekilen bu fotoğraflar, velinin mail adresine wetransfer linkiyle gönderilecek” ifadeleriyle anlatılan seremoni, çocuklar için bir bayram havasında geçecek.

Galatasaray Seremoni Paketi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Seremoni paketine dahil olan minikler ve velileri, Batı 223 Blok’ta maç heyecanını coşkuyla yaşayacak, müze ve stadyum turuyla Galatasaray’ın şanlı tarihini yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Ayrıca, Metin Oktay forma seti de miniklere hediye edilecek.

Seremoni katılım ücreti ise 50.000 TL olarak belirlendi. Ücret, yalnızca bu maça mahsus ve her maç için değişiklik gösterebiliyor. Minik taraftarların seremoniye hangi oyuncu ile çıkacakları ise kura ile belirlenecek.

Başvuru ve katılım koşullarına dair detaylı bilgilere kulübün internet sitesinden ulaşılabilir. Ayrıca, ücret ödemesi kredi kartı ile iyzico üzerinden yapılabilecek. Young Boys maçının olduğu gün Galatasaray Müzesi’nin kapalı olacağından, katılımcılar bu haklarını müzenin açık olduğu bir başka gün kullanabilecekler.

Başvuru için burayın tıklayın!

Galatasaray’dan Minik Taraftarlara Özel Seremoni Paketi
Yorum Yap