1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Avrupa’da Bir Üst Tur İçin Sahaya Çıkıyor

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Avrupa’da Bir Üst Tur İçin Sahaya Çıkıyor

featured
service

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil etme hakkı kazanan Galatasaray, 1. Eleme Turu 8. Grup Final maçında bugün Kazakistan ekibi BIIK Shymkent ile karşılaşacak.

Lüksemburg’daki Achille Hammerel Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadele, Galatasaray YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Sırp hakem Marina Živković yönetecek.

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nun yarı finalinde Racing FC Union takımını 4-1’lik net bir skorla mağlup ederek finale yükselmişti. Galatasaray, bugün Kazak temsilcisini eleyip adını 2. Eleme Turu’na yazdırmayı hedefliyor.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu kura çekimi, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilecek. Eleme turu karşılaşmaları 18-19 

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Avrupa’da Bir Üst Tur İçin Sahaya Çıkıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.