1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, dinamik ısınma, pas ve topa sahip olma çalışmaları ile çift kale maçtan oluştu.

featured
service

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, dinamik ısınma hareketleriyle başlarken, 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ilerleyen bölümlerinde topa sahip olma çalışmaları yapıldı ve çift kale maçla idman sona erdi.

Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı 1

Sakatlığını atlatan Davinson Sanchez, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.  28 yaşındaki oyuncunun Trendyol Süper Lig’in ilk haftasındaki Atakaş Hatayspor karşılaşması sonrası çekilen MR’ında sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmişti. Galatasaray, hazırlıklarını yarın saat 12.00 ve 17.30’da yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşması, 14 Eylül 2024 tarihinde saat 20:00’de oynanacak.

Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.