1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray-Çaykur Rizespor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Galatasaray-Çaykur Rizespor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

featured
service

Galatasaray Futbol A Takımı, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Çaykur Rizespor ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. Mücadelenin biletleri, 10 Eylül Salı günü saat 14.00 itibarıyla Galatasaray logolu Passolig kartı sahipleri için satışa sunuldu. Biletler, passo.com.tr ve Passo uygulaması üzerinden temin edilebilecek.

Kombine Sahiplerine Özel Koltuk Devri İmkanı

Galatasaray kulübünden yapılan açıklamada, “Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2025-2026 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Bilet Satışı ve Yasal Uyarılar

6222 sayılı kanun gereği, bilet, loca ve VIP satışlarının sadece yetkili kurumlarca yapılabileceği ve kanuna aykırı bilet satışlarının hapis ve para cezası ile sonuçlanabileceği belirtilirken, taraftarlara bu tür kişi veya kurumlara itibar edilmemesi gerektiği hatırlatıldı. Ayrıca, başkası adına düzenlenmiş elektronik kart kullanımıyla ilgili cezai yaptırımların da altı çizildi.

Maç Gününe Yönelik Bilgiler

Maç günü için stat otoparkı, yalnızca sezonluk otopark kartı olan kombine sahiplerinin kullanımına açık olacak. Bilet alan taraftarların stat otoparkını kullanamayacağı belirtildi. Ayrıca, Passolig kartı olmayan taraftarlar da başvuru yaptıktan sonra bilet alabilecekler.

Galatasaray yönetimi, taraftarlarının karşılaşma için www.passo.com.tr ve Passolig çağrı merkezi üzerinden bilet ve transfer işlemlerini gerçekleştirebileceklerini hatırlattı.

Galatasaray-Çaykur Rizespor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.