1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray-Alanyaspor Maç Biletleri Satışa Çıktı

Galatasaray-Alanyaspor Maç Biletleri Satışa Çıktı

featured
service

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 19.00’da Corendon Alanyaspor’u Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta ağırlayacak. Karşılaşmanın biletleri 2 Ekim Çarşamba günü saat 13.00 itibarıyla yalnızca GS Logolu Passolig kartlarına, passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden satışa sunuldu.

Galatasaray kulübünden yapılan açıklamada, Kasımpaşa maçında yaşanan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan kararla, Kuzey Tribün 106, 107, 206, 207; Doğu Tribün 112, 113; Güney Tribün 119 ve 120 numaralı bloklardaki taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartları bloke edilerek, bir sonraki iç saha maçına girişlerinin engellendiği hatırlatıldıç

Kombineleri bulunan taraftarlar kulübe devredebilecek

Ayrıca, kombineleri bulunan taraftarlar, gidemeyecekleri maç için koltuklarını kulübe devredebileceği ifade edildi. Bu koltukların bilet olarak satılması halinde, bilet gelirinin %60’ı 2025-2026 futbol sezonu kombine alımlarında indirim olarak uygulanacak.

Maça Giriş Kuralları

Karşılaşmaya girişlerde her taraftar için Passolig kartı zorunluluğu bulunuyor. 0-6 yaş arası çocuklar ise ücretsiz olarak stada giriş yapabilecekler. Kombine sahibi olmayan taraftarlar, stadyum otoparkını kullanamayacaklar.

Taraftarlar, bilet ve Passolig kartlarıyla ilgili tüm işlemleri Passo mobil uygulaması veya Passolig’in çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Karşılaşmanın heyecanını yaşamak isteyen Galatasaray taraftarları, bilet satışları için resmi platformları kullanarak güvenli bir şekilde biletlerine ulaşabilirler.

Galatasaray-Alanyaspor Maç Biletleri Satışa Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.