1. Haberler
  2. ANKARA
  3. FOMGET Turnuvası ile Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

FOMGET Turnuvası ile Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteklerini sürdürüyor. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren FOMGET Spor Kulübü, kadın futboluna yeni yetenekler kazandırma amacıyla altyapı çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Kulüp, bu yıl ilk kez düzenlediği kadın futbol turnuvasıyla 2005-2012 yaş grubu genç sporculara sahada kendilerini gösterme fırsatı sunacak.

FOMGET Turnuvası ile Geleceğin Yıldızları Yetişiyor 1

Sincan, Batıkent ve Çayyolu futbol okulları arasında gerçekleştirilen turnuvada altyapıda yetişen genç kadın futbolcular sahaya çıktı. Minik sporcular, turnuva boyunca hünerlerini sergilerken, kulübün altyapı hedefleri doğrultusunda gelecek vaat eden yetenekler gözlemlendi.

FOMGET Turnuvası ile Geleceğin Yıldızları Yetişiyor 2

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kadın Takımı Altyapı Direktörü Erkan Güner, turnuva hakkında bilgi vererek, “Futbol gelişim gruplarımızla bir turnuva düzenledik. Bu turnuvaları sürekli hâle getirerek yetenekli çocukları keşfetmeyi ve Türk sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Turnuva, farklı yaş gruplarında 6 takım olarak gerçekleşti ve bu organizasyonu tüm Ankara’ya yaymayı hedefliyoruz” dedi.

FOMGET Turnuvası ile Geleceğin Yıldızları Yetişiyor
Yorum Yap