1. Haberler
  2. Spor
  3. Feyyaz Uçar: Tel-Aviv maçı burada oynanacak

Feyyaz Uçar: Tel-Aviv maçı burada oynanacak

featured
service

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Net Global Sivasspor maçının ardından basın mensuplarınaaçıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın 2013-2014 sezonundan bu yana ilk kez lige üç maçta 9 puanla başladığını vurgulayan Uçar, Tel-Aviv ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçına da değindi.

Feyyaz Uçar: Tel-Aviv maçı burada oynanacak 1

Uçar, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın en güvenilir, en saygın devletlerinden biridir. Güvenlik olunca Türkiye Cumhuriyeti’nin yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Her türlü güvenli ortamı sağlamaya muktedirdir Türkiye Cumhuriyeti. Devlet büyüklerimiz burada da rakibimizin gelmesinden itibaren her türlü güvenliği sağlayacaktır. Bu açıdan bir kuşkumuz yok. Ayrıca UEFA’nın da bunun farkında olduğunu düşünüyoruz. Çünkü algoritmaya dahi almadılar. Algoritmaya alınmadığı için de UEFA; devletimize, milletimize ve Beşiktaşımıza güveniyor” dedi.

Feyyaz Uçar: Tel-Aviv maçı burada oynanacak 2

“Rafa Silva’nın büyük katkısı var”

Uçar, Sivasspor galibiyeti ile ilgili de değerlendirmede bulundu. Beşiktaş’ın oyun içinde zaman zaman zorlandığını, ancak rakibin ne atak yapabildiğini ne de baskı kurabildiğini belirten Uçar, “Bugünkü maç açısından benim için en sevindirici olan gol yemeden maçı 2-0 kazanmamız. Gedson Fernandes bu sezon çok daha farklı bir psikoloji içinde. İdmanlarda neşeli, maçlarda neşeli. Bu sezon mutlu olduğu her halinden belli. Bunda da Rafa Silva’nın büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.

Feyyaz Uçar: Tel-Aviv maçı burada oynanacak 3

“Bana göre çok net bir penaltı”

Penaltı pozisyonunda VAR’a gidildi. Bana göre çok net bir penaltı. Hocamızın 20 metre önünde gelişen bir olay. Onu nasıl görmedi, direkt penaltıyı nasıl vermedi, bilmiyorum. VAR’ın vermesini mi bekliyorlar. Eğer böyleyse durum vahim. Hakemlerimize biraz öz güven aşılamamız lazım. Özellikle gençlere. Bunu hep Beşiktaş maçlarında yapmasınlar lütfen.” dedi.

Feyyaz Uçar: Tel-Aviv maçı burada oynanacak 4

“Biz büyük bir takımız, büyük bir camiayız”

“Giovanni van Bronckhorst hocamız ile her şey keyifli.” ifadelerini kullanan Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü; Kampa gitmek güzel. Takım içerisinde bir şeyler yapabilmek güzel. Son derece mütevazi takımımıza yakışan bir teknik adam olduğunu düşünüyorum. Sakin görüntüsünün altında inanılmaz bir hırsı ve dinamizmi var. Her maçı kazanmak için bütün ekibiyle birlikte elinden geleni yapıyor. Beşiktaş olarak şanslıyız. Giovanni van Bronckhorst hocamız da Beşiktaş gibi bir takımda olmaktan şanslıdır diye düşünüyorum. Çünkü onunla hedeflerimiz kesişiyor. Biz büyük bir takımız, büyük bir camiayız. Onun da çok fazla yapacakları var. Yapmış oldukları yapabileceklerinin de göstergesi. İnşallah bu birliktelik uzun süre devam edecek. Bunu en çok isteyenlerden biri olabilirim çünkü futbolculuk dönemimde Gordon Milne ile 6 sezon üst üste oynamıştık. İnşallah böyle bir birliktelik tekrarlanır.

Feyyaz Uçar: Tel-Aviv maçı burada oynanacak
Yorum Yap