1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fethiye’deki Kavga İddiaları Asılsız Çıktı: İletişim Başkanlığı’ndan Açıklama

Fethiye’deki Kavga İddiaları Asılsız Çıktı: İletişim Başkanlığı’ndan Açıklama

featured
service

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından yayılan “Fethiye’de bir mekanda milli maç sırasında Türk bayrağının asılmaması nedeniyle kavga çıktı ve bir vatandaş darbedildi” iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

“İddialar Gerçeği Yansıtmıyor”

Açıklamada, iddia edilen olayın bir mekanda Türk bayrağının asılıp asılmamasıyla herhangi bir ilgisinin bulunmadığı belirtildi. Yapılan incelemelere göre olay, 1 Temmuz 2024 günü saat 02.42 sıralarında Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana geldi ve milli maçtan bir gün önce yaşandı.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi‘nden yapılan açıklamada, “Yapılan incelemeler sonucunda bahse konu olayın 1 Temmuz 2024 günü 02.42 sıralarında Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana geldiği, dolayısıyla milli maçtan bir gün önce yaşandığı tespit edilmiştir. Olayda darbedilen şahsın ifadesinde, kavganın Türk bayrağı nedeniyle çıktığına dair herhangi bir beyanının bulunmadığı belirlenmiştir. Konuyla ilgili adli ve idari işlem başlatılmıştır. Kamuoyunu provoke etmeye yönelik dezenformasyonlara itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verildi.

Fethiye’deki Kavga İddiaları Asılsız Çıktı: İletişim Başkanlığı’ndan Açıklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.