1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’ye Kötü Haber: Çağlar Söyüncü’nün Sakatlığı Ciddi mi?

Fenerbahçe’ye Kötü Haber: Çağlar Söyüncü’nün Sakatlığı Ciddi mi?

featured
service

Fenerbahçe Spor Kulübü, Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü’nün sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Söyüncü’nün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapıldığı ve tetkiklerin sonucunda sol arka adalesinde kanama ve ödem tespit edildiği belirtildi.

Fenerbahçe’nin savunmadaki önemli ismi Çağlar Söyüncü’nün sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı henüz netlik kazanmazken, sağlık ekibinin tedavi sürecini yakından takip ettiği bildirildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Sağlık Durumu Bilgilendirme Profesyonel Futbol A Takımımızda Antalyaspor ile karşılaştığımız maçta sakatlık yaşayan oyuncumuz Çağlar Söyüncü’nün

Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler neticesinde sol arka adelede kanama ve ödem tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’ye Kötü Haber: Çağlar Söyüncü’nün Sakatlığı Ciddi mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.