1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin, Rizespor İlk 11’i

Fenerbahçe’nin, Rizespor İlk 11’i

featured
service

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe’nin ilk 11’i belli oldu.

Fenerbahçe’nin ilk 11’inde Dominik Livakovic kalede yer alırken, savunma hattında Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku ve Jayden Oosterwolde görev yapacak. Orta sahada İsmail Yüksek, Fred Santos ve Sebastian Szymanski’ye şans verilirken, hücum hattını ise Allan Saint-Maximin, Dusan Tadic ve Edin Dzeko oluşturacak.

Yedek kulübesinde ise İrfan Can Eğribayat, Rodrigo Becao, Samet Akaydın, Levent Mercan, Bartuğ Elmaz, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın, Youssef En-Nesyri ve Cenk Tosun bulunuyor.

Mücadeleyi hakem Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Serkan Çimen üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak.

Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve beIN SPORTS’tan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı TOD platformu üzerinden de izlemek mümkün olacak.

Fenerbahçe’nin, Rizespor İlk 11’i
Yorum Yap