1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’den Transfer Açıklaması! Sofyan Amrabat İstanbul’a Geliyor

Fenerbahçe’den Transfer Açıklaması! Sofyan Amrabat İstanbul’a Geliyor

featured
service

Fenerbahçe Spor Kulübü, ACF Fiorentina’nın başarılı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat’ın geçici transferi konusunda İtalyan kulübü ve oyuncuyla prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Faslı oyuncunun sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul’a geleceği belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, ACF Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat’ın geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varmıştır. Sofyan Amrabat sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi.

Sofyan Amrabat Kimdir?

1996 doğumlu Faslı futbolcu Sofyan Amrabat, Serie A ekiplerinden Fiorentina’da forma giyiyor. 1.85 metre boyundaki oyuncu, genellikle defansif orta saha pozisyonunda görev alıyor. Futbol kariyerine Hollanda’da, HSV De Zuidvogels kulübünde başlayan Amrabat, Utrecht, Feyenoord ve Club Brugge gibi önemli kulüplerde oynadıktan sonra 2020 yılında Fiorentina’ya transfer oldu.

Amrabat, Fiorentina’da derin oyun kurucu olarak dikkat çekti ve özellikle 2023-24 sezonunda Serie A’nın en etkili orta saha oyuncularından biri haline geldi. Başarılı uzun paslardaki üstünlüğüyle adından söz ettiren oyuncu, aynı zamanda düşük top kaybı oranıyla hem savunmada hem de hücumda takımına önemli katkılar sağlıyor.

Fenerbahçe’den Transfer Açıklaması! Sofyan Amrabat İstanbul’a Geliyor
Yorum Yap