1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’den Milli Boksör Busenaz Sürmeneli’ye Saldırıya Sert Tepki

Fenerbahçe’den Milli Boksör Busenaz Sürmeneli’ye Saldırıya Sert Tepki

featured
service

Fenerbahçe Spor Kulübü, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli’ye yönelik saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Trabzon’da otomobiliyle seyir halindeyken trafikte yaşanan yol verme tartışmasında bir trafik magandası tarafından darp edilen ve hakarete uğrayan milli sporcu için kulüp, bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gerçekleşen çirkin saldırıyla ilgili yasal işlemlerin takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz” ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Trabzon’da olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli, otomobiliyle seyir halindeyken sıkışan trafikte yaşadığı yol verme tartışmasında önüne kıran bir trafik magandası tarafından darp edilmiş ve hakarete uğramıştır.

Yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gerçekleşen çirkin saldırıyla ilgili yasal işlemlerin takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.”

Fenerbahçe’den Milli Boksör Busenaz Sürmeneli’ye Saldırıya Sert Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.