1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’den Galarasaray’a Cevap: Teklifi Kabul Ediyoruz

Fenerbahçe’den Galarasaray’a Cevap: Teklifi Kabul Ediyoruz

featured
service

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu’nun NTV’de yaptığı açıklamalara resmi bir yanıt verdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “İvedilikle bu sezondan başlayarak ilk 8 haftanın değerlendirmesini yapmaya hazırız.” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu NTV’de yapmış olduğu açıklamada, “Son 2 yıl ve bu ilk 8 hafta dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar, kulüplerin kabul edecekleri otoriteler tarafından değerlendirilsin. Hangi takım hakem hatalarından ne kadar puan kazanmış, ne kadar puan kaybetmiş, çıksın. O zaman gerçekler ortaya çıkar.” dedi. Fenerbahçe, Hatipoğlu’nun bu açıklamalarına “teklifini kabul ediyoruz.” sözleri ile yanıt verdi.

“Yaşananların açıklığa kavuşacağına inanıyoruz

Hatipoğlu’nun bu açıklamaları üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan resmi açıklamada, “Öncelikle ve ivedilikle bu sezondan başlayarak ilk 8 haftanın değerlendirmesini yapmaya hazırız. İstedikleri isimleri belirleyerek bu teklifi hayata geçirmek için en kısa sürede kendileriyle diyalog ve görüşme dahil her adımı atmaya hazır olduğumuzu tüm kamuoyuna vurguluyoruz. Böylelikle; şampiyonluk yarışında Türk futbol tarihinin unutamayacağı skandal hakem hatalarının ve kritik dönemeçlerde yaşananların açıklığa kavuşacağına inanıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’den Galarasaray’a Cevap: Teklifi Kabul Ediyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.