1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de VAR Krizi! Acun Ilıcalı Basın Toplantısında Konuşacak

Fenerbahçe’de VAR Krizi! Acun Ilıcalı Basın Toplantısında Konuşacak

featured
service

Süper Lig’in 7. haftasında oynanan ve Fenerbahçe’nin Antalyaspor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, VAR kararlarıyla ilgili eleştirilerde bulunmuştu. Kulüpten yapılan açıklamada Ilıcalı’nın 1 Ekim Salı Günü basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu.

Ilıcalı, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün olan şeyleri herkes görmüştür herhalde. Çok net bir penaltı pozisyonunun verilmemesi… Onu boş verin, vermeyi geçtik, incelenmemesi… Bizim VAR’ların yaklaşık 5 saniye ile 15 saniye arasında 100 metre koşusu gibi yapılıp başka VAR’ların maratona dönmesi, son derece uzun uzun incelenmeler olması, bizde de ’haydi başlayın’ olması… Bunlar çok garip şeyler.” şeklinde konuşmuştu.

Ayrıca pozisyonların tekrar incelenmesi gerektiğini belirten Ilıcalı, “Öncelikle pozisyonları hep beraber inceleyelim, hakem hocalarımızın dediklerine bakalım, ondan sonra da isterseniz bununla ilgili gerekli açıklamaları yapacağız. İki gün içerisinde önemli açıklamalar yapacağız. Taraftarlarımız şunu iyi bilsinler; hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamaların ardından Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün bir basın toplantısı düzenleneceğini duyurdu. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, “Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, 1 Ekim Salı günü Ülker Stadyumu 1907 Tribünü’nde saat 14.00’te gündeme dair basın toplantısı düzenleyecektir. Basın mensuplarının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’de VAR Krizi! Acun Ilıcalı Basın Toplantısında Konuşacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.