1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe’de Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

featured
service

Denerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip, maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor 1

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman; ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. İdman sırasında futbolcular iki gruba ayrılarak, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Çalışmalar, taktiksel ve bireysel antrenmanlarla sona erdi. Fenerbahçe, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Öte yandan, 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 17.00’de Kasımpaşa’ya konuk olacak Fenerbahçe’nin misafir tribünü biletleri satışa çıktı. Deplasman tribünü biletlerine, 13 Eylül 2024 Cuma günü (bugün) saat 13.00’ten itibaren www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulama üzerinden ulaşılabilecek. Satın alınan biletlerin transfere kapalı olacağı da açıklandı.

Fenerbahçe’de Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.