1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Dernekler Toplantısı: Toplamda 177 derneğe ulaştık

Fenerbahçe’de Dernekler Toplantısı: Toplamda 177 derneğe ulaştık

featured
service

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Yurt İçi ve Yurt Dışı Dernekler Toplantısı, Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlendi. Toplantıya yaklaşık 200 dernek başkanı ve yöneticisi katıldı. Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Perahya, “Ailemiz her geçen gün de büyüyor. Bugün yaklaşık 195 kişi katıldı. Toplamda 177 derneğe ulaştık. 34 tanesi yurt dışından ki katılan dernek başkanlarımız vardı, geri kalanı yurt içinden katıldı.” diye konuştu.

Toplantı, Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Perahya’nın sunumuyla başladı. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, derneklerden gelen soruları yanıtlayarak talepleri not aldı. Toplantı sonunda, akreditasyon hakkı kazanan derneklere plaket takdimi gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'de Dernekler Toplantısı: Toplamda 177 derneğe ulaştık 1

Rıfat Perahya: “Güzel bir toplantı oldu”

Toplantıyı Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendiren Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Perahya, derneklerle bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
“Güzel bir toplantı oldu. Bütün derneklerimizi bir araya getirmek istiyorduk ve en son 2022 yılının Mart ayında bir araya gelmiştik. Öncelikle dernekler tarafındaki gelişmeleri aktarmak ama daha da önemlisi derneklerimize böyle bir platform yaratıp akıllarındaki önerilerini, projelerini, taleplerini, eleştirilerini bizimle rahat bir biçimde paylaşmalarını istedik. Yaklaşık 4 saat boyunca Dernekler Komitesi olarak biz onları dinledik, sonrasında Başkanımız katıldı. Onun önünde tüm sorularını sordular, yorumlarını yaptılar. Bu gerçekten çok önemliydi. Bizim aslında yapmak istediğimiz bu tarz buluşmaları daha sık yapabilmek çünkü ortak sevgimiz Fenerbahçe ama diğer taraftan dernekler olarak birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var.”

Perahya, toplantıda birçok önemli fikrin ortaya çıktığını belirterek, “O yüzden bir derneğin iyi yaptığı bir projeyi veya uygulamayı burada konuşarak ve iletişimi arttırarak diğer derneklerin de uygulaması mümkün. Bu hem derneklerin belirli bir maddi gelir kazanması hem kulübe kaynak ve fayda sağlayacak projeler geliştirmesi hem de bir arada olarak kendi aramızdaki iletişimi geliştirmemiz açısından önemli. Dolayısıyla biz ‘büyük bir aileyiz’ diyoruz, dernekler olarak da camia içinde büyük bir aileyiz. Ailemiz her geçen gün de büyüyor. Bugün yaklaşık 195 kişi katıldı. Toplamda 177 derneğe ulaştık. 34 tanesi yurt dışından ki katılan dernek başkanlarımız vardı, geri kalanı yurt içinden katıldı. Ortak noktanın Fenerbahçe olduğu böyle günler geçirmek gayet keyifli. Umarım bundan sonra da daha sık bir araya gelerek camiamıza ve kulübümüze fayda sağlayacak projeler geliştirebiliriz.” dedi.

Fenerbahçe'de Dernekler Toplantısı: Toplamda 177 derneğe ulaştık 2

Sertaç Komsuoğlu: “Tüm bölgelerde yaşanan sorunları dinleme fırsatımız oldu”

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu ise, derneklerle bir araya gelmenin önemine değindi. Komsuoğlu, toplantı hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:
“Çok güzel bir gün oldu. Bugün derneklerimizi dinleme fırsatı bulduk. Sonrasında da akreditasyon hakkına sahip olan derneklerimize belgelerini verdik. Çok keyifli bir gün idi ama bundan da önemlisi bizzat tüm derneklerimizden, tüm bölgelerde yaşanan sorunları dinleme fırsatımız oldu. Maçlarla ilgili, takımlarımızla ilgili beklentilerini, bizlerden olan beklentilerini dinleme fırsatı bulduk. Çok güzel bir toplantıydı. Umarım bu toplantıları daha sık yapabiliriz. Tabii çok ciddi yoğun maç takvimimiz var, şu anda çok yoğun tempo içindeyiz, çok kolay olmuyor ama bu toplantıları arttırmak istiyoruz.”

Komsuoğlu, bu tür organizasyonların İstanbul dışındaki derneklerle de yapılacağını belirterek, “Başkanımız da katıldı, onun da katılması çok iyi oldu. Dernek başkanlarımız, dernek yöneticilerimiz birinci ağızdan sorularına cevaplar aldılar. İnşallah önümüzdeki dönemde bu toplantıları İstanbul dışında da yapacağız. Buradaki en büyük hedefimiz; derneklerimizin bölgelerine gidip o bölgelerde onların bizden beklentilerini daha iyi anlamak ve bu şekilde o bölgelerde yer alan taraftarlarımızla kucaklaşmak.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de Dernekler Toplantısı: Toplamda 177 derneğe ulaştık
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.