1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Twente Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Twente Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

featured
service

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci hafta mücadelesinde 3 Ekim Perşembe günü Hollanda ekibi Twente ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Fenerbahçe, Twente Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor 1

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yapılan antrenman, salonda core çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerine geçildi. Futbolcular, pas çalışmaları ile devam eden antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Fenerbahçe, Twente karşılaşması öncesinde son antrenmanını yarın yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.

Maç 3 Ekim’de TRT 1 ve Tabii Platformunda

Twente ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma, 3 Ekim 2024 Perşembe günü TSİ 22:00’de başlayacak. Mücadele, TRT Spor ekranlarından ve Tabii platformundan canlı olarak yayınlanacak

Fenerbahçe, Twente Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.