1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Opet, EuroLeague Women’da Casademont Zaragoza’yı Ağırlıyor

Fenerbahçe Opet, EuroLeague Women’da Casademont Zaragoza’yı Ağırlıyor

featured
service

Son Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women 2024-25 sezonu ikinci hafta mücadelesinde İspanyol temsilcisi Casademont Zaragoza’yı konuk edecek. 16 Ekim Çarşamba günü Metro Enerji Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak ve FBTV’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Opet, EuroLeague Women sezonuna Fransa deplasmanında Villeneuve d’Ascq karşısında aldığı farklı galibiyetle başladı. Rakibini 81-52’lik skorla geçen sarı-lacivertliler, güçlü performansıyla sezona hızlı bir giriş yaptı. Bu maçta Emma Meesseman 20, Tina Charles 18 ve Ariel Atkins 10 sayı üreterek galibiyete önemli katkıda bulundu.

Avrupa zaferinin ardından ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne dönen Fenerbahçe Opet, ezeli rakibi Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 82-73 mağlup ederek derbiden galip ayrıldı. Son Avrupa ve Süper Kupa şampiyonu olan Potanın Kraliçeleri, Casademont Zaragoza maçı öncesinde Metro Enerji Salonu’nda başantrenör Valerie Garnier yönetiminde son hazırlıklarını tamamladı.

Casademont Zaragoza’nın Durumu

İspanyol temsilcisi Casademont Zaragoza, EuroLeague Women 2024-25 sezonuna ön eleme turlarından katıldı. CSM Constanta’yı iki maçta da mağlup eden Zaragoza, gruplara kalma başarısı gösterdi. Sezonun ilk grup maçında ise KGHM BC Polkowice’yi 76-73 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Carlos Cantero Morales yönetimindeki Casademont Zaragoza’nın kadrosunda Ainhoa Lacorzana, Helena Oma, Dalma Czukor, Ellen Nystrom, Mariona Ortiz gibi isimler yer alıyor. İki ekip daha önce iki kez karşı karşıya gelmiş ve Fenerbahçe Opet her iki maçtan da 71-65 ve 74-71’lik skorlarla galip ayrılmıştı.

Fenerbahçe Opet, EuroLeague Women’da Casademont Zaragoza’yı Ağırlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.