1. Haberler
  2. Haberler
  3. Fenerbahçe, Göztepe Deplasmanında Sahaya Çıkıyor

Fenerbahçe, Göztepe Deplasmanında Sahaya Çıkıyor

featured
service

Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak olan bu önemli mücadele, beIN SPORTS’tan canlı olarak ekranlara gelecek.

Karşılaşmayı Kadir Sağlam Yönetecek

Maçın hakem kadrosu da belli oldu. Karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Ogün Kamacı yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ömer Tolga Güldibi olacak. Sağlam ve ekibi, kritik karşılaşmada düdük çalarken, sahadaki mücadeleyi yönetecek.

Fenerbahçe, ilk hafta evinde Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaparken, Göztepe ise Antalyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Sarı lacivertliler, İzmir temsilcisi ile Süper Lig’de daha önce 56 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fenerbahçe 26 galibiyet, 21 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 85 gol bırakan Fenerbahçe, kalesinde ise 40 gol gördü.

Fenerbahçe, Göztepe’ye ligde 29. kez konuk olacak. Sarı lacivertliler, İzmir deplasmanında bugüne kadar 9 galibiyet, 13 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. Attığı 32 gole karşın, kalesinde 23 gol gördü.

Trendyol Süper Lig’de 28 maçla devam eden en uzun yenilmezlik serisine sahip olan Fenerbahçe, lige yeni yükselen takımlara konuk olduğu son 17 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçların son 12’sini kazanan Fenerbahçe, toplamda 15 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe, Göztepe Deplasmanında Sahaya Çıkıyor
Yorum Yap