1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Fair Play Altın Şeref Bayrağı Ödülü’nün Sahibi Oldu

Fenerbahçe, Fair Play Altın Şeref Bayrağı Ödülü’nün Sahibi Oldu

featured
service

Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu tarafından “Fair Play Altın Şeref Bayrağı Ödülü”ne layık görüldü. Bu ödülle birlikte Fenerbahçe, üst üste ikinci bayrağı tesislerinde dalgalandırmaya hak kazandı.

1500’e yakın spor kulübünün değerlendirildiği süreçte Türkiye’nin en başarılı spor kulübü olarak seçilen Fenerbahçe, 4 yıl boyunca gönderinde altın yıldızlı bayrağı dalgalandıracak. Diğer taraftan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü gümüş, Enka Spor Kulübü ise bronz Şeref Bayrağı ile ödüllendirildi.

Fenerbahçe, daha önce Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları sonrası elde ettiği başarılarla da ilk Şeref Bayrağı’nı kazanmıştı. Bu yılki başarıyla kulüp, iki altın yıldızlı bayrağı tesislerinde gururla sergileyecek. Ayrıca Fair Play Şeref Bayrağı Diploması da kulübün müzesindeki yerini alacak.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, kulübün kurulduğu günden beri Fair Play ruhuyla hareket ettiği vurgulandı. Açıklamada, “Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçe olarak kurulduğumuz ilk günden beri Fair Play ruhuyla gelecek nesillere ilham kaynağı, gelecek kuşaklara sporda fener olmak; aydın ve başarılı sporcular yetiştirmek için Atamızdan aldığımız güç ve vatanımızdan aldığımız sorumlulukla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Fair Play Altın Şeref Bayrağı Ödülü’nün Sahibi Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.