1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Beko, Yalovaspor Deplasmanında! Maç Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Beko, Yalovaspor Deplasmanında! Maç Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

featured
service

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-25 sezonu ikinci haftasında Yalovaspor Basketbol’a konuk oluyor.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonundaki ikinci maçında 10 Ekim Perşembe günü Anadolu Efes deplasmanına çıktı. Zorlu karşılaşmayı 78-83 kazanan sarı-lacivertliler, EuroLeague’de ikide iki yaparak iyi bir başlangıç gerçekleştirdi. Mücadelede Bonzie Colson 16, Wade Baldwin 15, Nigel Hayes-Davis ve Arturs Zagars 11’er sayı üreterek galibiyete önemli katkı sağladı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne de iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, 6 Ekim Pazar günü oynanan ilk hafta maçında Onvo Büyükçekmece Basketbol’u konuk etti ve 97-85’lik skorla galip geldi. Sertaç Şanlı 21, Melih Mahmutoğlu 20 ve Arturs Zagars 19 sayıyla maçın öne çıkan isimleri oldu. Ancak, takımın önemli oyuncularından Scottie Wilbekin sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Hakan Yavuz yönetimindeki Yalovaspor Basketbol, ligin ilk haftasında deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaştı ve sahadan 100-59’luk mağlubiyetle ayrıldı. Yalovaspor’da Martin Peterka ve Travis McConico 13’er sayıyla takımın en skorer isimleri oldu. Yalovaspor’un bu sezonki kadrosunda Wes Clark, Boran Güler, Kadir Bayram ve Ege Özçelik gibi isimler yer alıyor.

Fenerbahçe Beko, Yalovaspor ile lig tarihinde bugüne kadar iki kez karşı karşıya geldi ve her iki mücadeleden de galibiyetle ayrıldı.

12 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelede Hüseyin Çelik, Polat Parlak ve Mesut Öztürk hakem üçlüsü görev alacak.

Fenerbahçe Beko, Yalovaspor Deplasmanında! Maç Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.