1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Beko, Skylar Mays’i Kadrosuna Kattı

Fenerbahçe Beko, Skylar Mays’i Kadrosuna Kattı

featured
service

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, NBA tecrübesi olan Birleşik Amerikalı guard Skylar Mays ile 2024-25 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya vardığını duyurdu. Mays, son dört sezonda Atlanta Hawks, Portland Trail Blazers ve Los Angeles Lakers formaları giydi ve NBA ile G-League deneyimine sahip.

Skylar Mays Kimdir?

5 Eylül 1997 tarihinde Louisiana’da doğan Skylar Mays, kolej kariyerini Louisiana State University’de (LSU) geçirdi. 2016-2020 yılları arasında LSU Tigers forması giyen Mays, 2019-2020 sezonunda sergilediği 16.7 sayı, 5.0 ribaund ve 3.2 asist ortalamalarıyla dikkat çekmişti.

2020 NBA Draft’ında Atlanta Hawks tarafından ikinci turda 50. sıradan seçilen Mays, NBA kariyerine Atlanta’da başladı. İki sezon boyunca Hawks forması giyen Mays, aynı zamanda G-League’de College Park Skyhawks ile de mücadele etti. 2022-23 ve 2023-24 sezonlarında Portland Trail Blazers ve Los Angeles Lakers formaları giyen deneyimli guard, son olarak Minnesota Timberwolves kadrosunda yer alıyordu.

Kariyeri boyunca 105 NBA maçında forma giyen Mays, 4.3 sayı, 1.7 asist ve 1.2 ribaund ortalamaları yakaladı. En dikkat çekici performanslarından birini 9 Kasım 2023 tarihinde Portland formasıyla Sacramento Kings’e karşı oynarken sergileyen Mays, bu karşılaşmada 18 sayı ve 11 asistle göz doldurdu.

Her iki guard pozisyonunda da oynayabilen Skylar Mays, saha görüşü, pas yeteneği ve gerektiği anlarda skora katkı yapabilme özelliğiyle biliniyor.

Fenerbahçe Beko, Skylar Mays’i Kadrosuna Kattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.