1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız Karşısında Evinde Farklı Kaybetti

Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız Karşısında Evinde Farklı Kaybetti

featured
service

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague’in üçüncü hafta maçında Kızılyıldız’ı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda ağırladı. Maça istediği gibi başlayamayan sarı-lacivertliler, mücadeleden 76-57 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız Karşısında Evinde Farklı Kaybetti 1

Fenerbahçe Beko, karşılaşmaya Boban Marjanovic, Nigel Hayes-Davis, Bonzie Colson, Arturs Zagars ve Wade Baldwin beşiyle başladı. İlk periyot, Kızılyıldız’ın etkili oyunuyla 26-12 misafir takımın üstünlüğüyle sona erdi. İkinci periyotta farkı kapatma adına çaba gösteren Fenerbahçe, 10-0’lık bir seri yakalayarak skoru 28-36’ya getirdi ve rakibe mola aldırdı. Nigel Hayes-Davis’in üç sayılık isabetiyle farkı 5 sayıya kadar indiren Fenerbahçe Beko, devreyi 38-31 geride tamamladı.

Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız Karşısında Evinde Farklı Kaybetti 2

Üçüncü periyotta da Hayes-Davis’in etkili oyunuyla farkı tekrar 4 sayıya (41-45) kadar indiren Fenerbahçe, Kızılyıldız’ın hücumlarına çözüm bulamayınca karar çeyreğine 42-54 geride girdi. Son periyotta oyun kontrolünü ele geçiremeyen temsilcimiz, sahadan 76-57’lik skorla mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız Karşısında Evinde Farklı Kaybetti 3

Çeyrek Skorları:

  1. Çeyrek: 12-26
  2. Çeyrek: 19-12
  3. Çeyrek: 11-16
  4. Çeyrek: 15-22

Fenerbahçe Beko’nun Skor Dağılımı: Hayes-Davis 20, Hall 10, Colson 9, Pierre 5, Baldwin 3, Melih 3, Sertaç 2, Zagars 2, Birch 2, Melli 1.

Nigel Hayes-Davis’in 20 sayı ile öne çıktığı Fenerbahçe Beko, bir sonraki EuroLeague maçını 17 Ekim Perşembe günü deplasmanda Alba Berlin’e karşı oynayacak.

Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız Karşısında Evinde Farklı Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.