1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Asbaşkanı Ilıcalı: Hedeflerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar

Fenerbahçe Asbaşkanı Ilıcalı: Hedeflerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar

featured
service

Süper Ligin 7. haftasında 2-0 biten Antalyaspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, VAR tarafından değerlendirilmeyen pozisyonlar hakkında konuştu. Ilıcalı, “Bugün olan şeyleri herkes görmüştür herhalde. Çok net bir penaltı pozisyonunun verilmemesi… Onu boş verin, vermeyi geçtik, incelenmemesi… Bizim VAR’ların yaklaşık 5 saniye ile 15 saniye arasında 100 metre koşusu gibi yapılıp başka VAR’ların maratona dönmesi, son derece uzun uzun incelenmeler olması, bizde de ’haydi başlayın’ olması… Bunlar çok garip şeyler.” dedi.

“VAR’lar maratona döndü”

Maç hakkında birkaç gün içerisinde değerlendirme yapacaklarını dile getiren Acun Ilıcalı, tartışmalı pozisyonlar için VAR’a gidilmemesine tepki gösterdi. “Bugün olan şeyleri herkes görmüştür herhalde. Çok net bir penaltı pozisyonunun verilmemesi…” diyen Ilıcalı, “Onu boş verin, vermeyi geçtik, incelenmemesi… Bizim VAR’ların yaklaşık 5 saniye ile 15 saniye arasında 100 metre koşusu gibi yapılıp başka VAR’ların maratona dönmesi, son derece uzun uzun incelenmeler olması, bizde de ’haydi başlayın’ olması… Bunlar çok garip şeyler. Öncelikle pozisyonları hep beraber inceleyelim, hakem hocalarımızın dediklerine bakalım, ondan sonra da isterseniz bununla ilgili gerekli açıklamaları yapacağız. İki gün içerisinde önemli açıklamalar yapacağız. Taraftarlarımız şunu iyi bilsinler; hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz. Biz bir maçla yıkılmayız, biz Fenerbahçe’yiz. ‘Mağlubiyet almayacağız.’ demedik, ‘Biz şampiyon olacağız, onun için bu yola baş koyduk.’ dedik. Bir mağlubiyet aldığımız zaman bizi bozmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar. Hepimiz bu yola baş koyduk. İnşallah hocamızla beraber –ona da güveniyoruz- iyi günler bizi bekleyecek.” ifadelerini kullandı.

“Gerekli açıklamaları yapacağız”

Ilıcalı, “Öncelikle pozisyonları hep beraber inceleyelim, hakem hocalarımızın dediklerine bakalım, ondan sonra da isterseniz bununla ilgili gerekli açıklamaları yapacağız. İki gün içerisinde önemli açıklamalar yapacağız. Taraftarlarımız şunu iyi bilsinler; hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz. Biz bir maçla yıkılmayız, biz Fenerbahçe’yiz. ‘Mağlubiyet almayacağız.’ demedik, ‘Biz şampiyon olacağız, onun için bu yola baş koyduk.’ dedik. Bir mağlubiyet aldığımız zaman bizi bozmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar. Hepimiz bu yola baş koyduk. İnşallah hocamızla beraber –ona da güveniyoruz- iyi günler bizi bekleyecek” diye konuştu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Ilıcalı: Hedeflerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.