1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Altyapı Takımları İkinci Haftayı Galibiyetlerle Kapattı

Fenerbahçe Altyapı Takımları İkinci Haftayı Galibiyetlerle Kapattı

featured
service

Fenerbahçe U14, U15 ve U16 futbol takımları, Gelişim Ligleri’nde oynadıkları ikinci hafta müsabakalarından puanlarla döndü. U14 ve U16 takımları haftayı galibiyetle tamamlarken, U15 takımı ise deplasmandan beraberlikle ayrıldı. İşte genç Kanaryaların ligdeki performansları:

U14’ten Farklı Galibiyet: Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe

Fenerbahçe 14 Yaş Altı Futbol Takımı, U14 Gelişim Ligi’nin ikinci hafta maçında Kasımpaşa’nın konuğu oldu. Kasımpaşa Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Toprak Kök (2), Ayaz Özbuğutu, Kerem Güç ve Yunus Emre Alkan’ın golleriyle 5-1 kazanan sarı-lacivertli ekip, bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltti. Ligin üçüncü haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe U14, 20 Ekim Pazar günü saat 17.00’de Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde derbi mücadelesine çıkacak.

Fenerbahçe Altyapı Takımları İkinci Haftayı Galibiyetlerle Kapattı 1

U15 Takımı Sakarya’dan Puanla Döndü: Sakaryaspor 1-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 15 Yaş Altı Futbol Takımı, U15 Gelişim Ligi’nde ikinci hafta karşılaşmasında Sakaryaspor’a konuk oldu. Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri’nde oynanan maçta 70. dakikada Doğukan Erciyas’ın golüyle 1-1’lik beraberliği yakalayan Fenerbahçe, deplasmandan bir puanla döndü ve toplam puanını 4’e çıkardı. U15 takımı, üçüncü haftada ise sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. 20 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanacak derbi mücadelesi için geri sayım başladı.

Fenerbahçe Altyapı Takımları İkinci Haftayı Galibiyetlerle Kapattı 2

Beykoz Anadolu Spor 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe U16 Takımı, U16 Gelişim Ligi’nin ikinci haftasında deplasmanda Beykoz Anadolu Spor’a konuk oldu. Beykoz Stadyumu’nda oynanan maçta Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 28. dakikada penaltıdan Yağız Fikri Şen ve 69. dakikada Emin Eren Sayar kaydetti. Üst üste ikinci galibiyetini alan U16 takımı, böylece puanını 6’ya yükseltti. Gençler, ligin üçüncü haftasında 20 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde Belediye Derince Spor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Altyapı Takımları İkinci Haftayı Galibiyetlerle Kapattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.