1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe-Admira Wacker maçı nasıl izlenir?

Fenerbahçe-Admira Wacker maçı nasıl izlenir?

featured
service

Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni sezon çalışmaları kapsamında ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Graz kentinde sürdüren Fenerbahçe, Avusturya temsilcisi Admira Wacker ile karşılaşacak. Futbolseverler Fenerbahçe’nin Admira Wacker nasıl izlenir, maç ne zaman? sorularının yanıtlarını arıyor.

Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçını Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası tesislerinde Romanya’nın Petrolul Ploiesti takımı ile oynamıştı. Sarı lacivertliler, mücadeleden Edin Dzeko ve Miha Zajc’ın golleri ile 2-1 galip ayrılmıştı.

Fenerbahçe, Match PR ile birlikte organize edilen Avusturya kampında Admira Wacker maçının ardından iki hazırlık karşılaşması daha oynayacak. Fenerbahçe, 10 Temmuz Çarşamba günü Hajduk Split, 13 Temmuz Cumartesi günü ise Strasbourg ile karşılaşacak.

Südstadt kasabasında bulunan BSFZ Arena’da oynanacak olan Fenerbahçe-Admira Wacker maçı bu akşam TSİ 20.00’de başlayacak ve S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe-Admira Wacker maçı nasıl izlenir?
Yorum Yap