1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Fanta Fest Bileti Nasıl Alınır, Fanta Fest Ne Zaman?

Fanta Fest Bileti Nasıl Alınır, Fanta Fest Ne Zaman?

featured
service

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, 17. yılında Tarkan ve Ceza konserleri ile müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. İstanbul ve Ankara’da gerçekleşen etkinliklerde, 170 binin üzerinde müziksever, Tarkan ve Ceza’nın büyüleyici performanslarıyla coştu. Festival, 7 şehirde müzik ve eğlenceyi bir araya getirecek.

Fanta Fest, bu yıl İstanbul ve Ankara’da müzikseverlerle buluştu. İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı ve Ankara Atatürk Orman Çiftliği Konser Alanı’nda gerçekleşen festivale yoğun ilgi gösteren müzikseverler, Tarkan ve Ceza’nın sahne performansları ile eğlence dolu anlar yaşadı. İstanbul ve Ankara’da düzenlenen iki etkinliğe toplamda 170 binin üzerinde katılım sağlandı.

Fanta Fest Bileti Nasıl Alınır, Fanta Fest Ne Zaman? 1

Tarkan, “Kuantum 51” Albümü ile İlk Konserini Verdi

Megastar Tarkan, 7 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü “Kuantum 51”in ilk konserini Fanta Fest İstanbul’da verdi. Tarkan, albümdeki “YO”, “Darmaduman” ve “Enseyi Karartma” gibi yeni şarkılarının yanı sıra, “Dudu”, “Gül Döktüm Yollarına” ve “Kuzu Kuzu” gibi hit parçalarıyla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Ankara’daki performansında da büyük beğeni toplayan Tarkan, sahnedeki enerjisi ve görsel şovlarıyla izleyenleri büyüledi.

Fanta Fest Bileti Nasıl Alınır, Fanta Fest Ne Zaman? 2

Ceza, Fanta Fest Sahnesini Salladı

Rap müziğin efsanevi ismi Ceza, Fanta Fest’te dördüncü kez sahne aldı. İstanbul ve Ankara’daki konserlerde büyük ilgi gören Ceza, “Sus Pus”, “Yerli Plaka” ve yeni albümü “Yatay Zeka”dan “Maytap” ve “Sonu Yok” gibi sevilen parçalarıyla izleyenleri coşturdu. Ceza, performansıyla festival alanlarını dolduran müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Fanta Fest Antalya, Adana, İzmir, Samsun ve Gaziantep’te

Fanta Fest, yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanında müzikseverlerle buluşmaya devam edecek. İşte festivalin geri kalan şehirlerdeki tarihleri:

  • Samsun – Batıpark – 7 Ağustos
  • Gaziantep – Ortadoğu Fuar Merkezi – 10 Ağustos
  • Adana – TÜYAP – 13 Ağustos
  • Antalya – Akdeniz Üniversitesi Stadyumu – 16 Ağustos
  • İzmir – İzfaş Fuar Alanı – 19 Ağustos

Fanta Fest Bileti Nasıl Alınır?

Fanta Fest biletleri, Daha Daha uygulamasında biriktirilen 2.000 Fanta puanla ve Mobilet uygulamasından satın alınabiliyor. Festival alanında gerçekleşen DJ performansları, festivale özel saç ve makyaj uygulamaları, düzenlenen oyunlar ve yarışmalarla tam bir festival havası yaşanıyor.

Fanta Fest Bileti Nasıl Alınır, Fanta Fest Ne Zaman?
Yorum Yap