1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut’ta “Halk Günü” Artık Mahallede!

Etimesgut’ta “Halk Günü” Artık Mahallede!

featured
service

Etimesgut Belediyesi’nin uzun yıllardır süren “Halk Günleri” uygulaması, yeni bir kararla mahallelere taşınıyor. Her Salı günü belediye binasında bulunan meclis salonunda gerçekleşen toplantılar artık mahallelerde ve hizmet binalarında daha ulaşılabilir bir formatta düzenlenecek.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve komşularıyla sürekli iletişim halinde olacaklarını belirterek, “İlçemizin gelişimine ve güzelleşmesine katkıda bulunmak için vatandaşlarımızla birlikte çalışacağız” dedi. Halkın taleplerine ve eleştirilerine her zaman açık olduğunu vurgulayan Beşikçioğlu, seçim döneminde sorduğu “Birlikte Yönetmeye Var mısınız?” sorusunu hatırlatarak, vatandaşlarla birlikte Etimesgut’u daha iyi bir yer haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Saha Çalışmalarına Ağırlık Verilecek

Belediye Başkanı Beşikçioğlu, “Vatandaşımızın sorunlarını çözümleyebilmek, onlarla birlikte Etimesgut ilçesinde faydalı bir şeyler yapabilmek için buradayım. Bu anlamda onlardan gelecek her düşünceye, fikre ve eleştiriye açığım. Bu sebeple Belediyemizin kapılarının onlara her zaman açık olduğunu her fırsatta dile getirdim. Hatta her Salı günü belediyemizin meclis salonunda ‘Halk Günü’ düzenleyerek onların taleplerini dinledim. Ancak buraya gelemeyen pek çok vatandaşımızı da dinlemek adına artık bu toplantılarımızı meclis salonumuzda değil de; sahada yapma kararı aldık” şeklinde konuştu.

Vatandaşların taleplerini sahada dinleyip, sorunlara daha hızlı ve etkin çözümler üretmek amacıyla bu değişikliğin yapıldığını belirten Beşikçioğlu, “Bu ilçenin yönetiminde vatandaşlarımızın söz hakkı olmalı! Onların talep ve isteklerini dinlemek, beklentilerini öğrenmek ve en önemlisi hızlı ve etkin çözümler üretmek noktasında belediyemizin ilgili birimleriyle irtibata geçerek vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Ben ve çalışma arkadaşlarım da geldiğimiz günden bu yana her zaman sahada yer aldık ve yapılan çalışmaları yerinde izledik. Vatandaşlarımız ile iç içe olduk” dedi.

Başkan Beşikçioğlu, “Bizler ilk günden bu yana İlçe binasında oturarak sorunları çözümlemedik. Her zaman sahadaydık. Halk günlerimiz için kapılarımızı vatandaşımıza açtık ama gelemeyenlerin de söz sahibi olması adına yer değişikliği yaptık ve yakın bir zamanda onlarla da iç içe olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Etimesgut’ta “Halk Günü” Artık Mahallede!
Yorum Yap