1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Etimesgut’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

featured
service

Etimesgut Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlamaya hazırlanıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazanılan büyük zaferin anısına düzenlenen kutlamalar, Etimesgut’ta da özel etkinliklerle taçlandırılacak.

Haluk Levent Konseri İle Başlayacak

Kutlamalar, 30 Ağustos akşamı saat 20:00’de Göksu AVM önü Eryaman’da başlayacak. Haluk Levent konseri ile başlayacak olan bu özel gece, Zafer Bayramı Partisi (DJ Show) ve dilek balonu uçurma etkinliği ile devam edecek. Etimesgut halkı, bu etkinliklerle zaferin 102. yıl dönümünü büyük bir coşku içinde kutlayacak.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, tüm halkı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına davet ederek, “Bu yıl 102. yıl dönümünü kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda tüm halkımızı etkinlik alanımızdaki bayram coşkusuna katılmaya davet ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz milletimizin Dumlupınar’da kazandığı zaferin gururunu bir arada yaşayacağız. Zafer coşkumuzu hep birlikte kutlayalım” dedi.

Etimesgut’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
Yorum Yap