1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut’a 52 Dönümlük Tır Parkı

Etimesgut’a 52 Dönümlük Tır Parkı

featured
service

Etimesgut Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu hafifletmek ve büyük araçların park sıkıntısını çözmek amacıyla 52 dönümlük alanda Tır Parkı düzenlemesini tamamlamak üzere. Avrupa standartlarına uygun olarak inşa edilen ve 210 araç kapasitesine sahip olan Tır Parkı, şoförlerin araçlarını güvenle park edebilecekleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir alan sunacak.

“Trafik Rahatlayacak”

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, projenin ilçenin trafik sıkışıklığı ve görüntü kirliliği gibi önemli sorunlarını çözmeye yardımcı olacağını belirterek şunları söyledi: “İlçemiz genelinde büyük araçlardan kaynaklı bir trafik sorunu yaşanmaktadır. Amacımız; Tır araçlarının kontrolsüz ve uygunsuz olarak park alanları dışına park etmelerinin önüne geçmek ve bölge trafiğini rahatlatarak görüntü kirliliğini engellemektir. Yapımı devam eden ve kısa süre içerisinde faaliyete geçecek olan Tır Otoparkımız ile Tırlar ve kamyonlar artık sokaklara ve caddelere gelişigüzel park edemeyecek.”

Etimesgut'a 52 Dönümlük Tır Parkı 1

Avrupa Standartlarında Hizmet

Tır Parkı, sadece park alanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda şoförlerin dinlenebileceği konforlu alanlar, binek araç otoparkı, Etimesgut merkezine servis hizmetleri ve 7/24 güvenlik gibi imkanlar da sağlayacak. Başkan Beşikçioğlu, “Vatandaşımızın rahatsızlık duyduğu bu sorunu çözmek ve trafiği biraz olsun rahatlatmak adına bölgemizdeki 52 dönümlük araziyi Tır otoparkına dönüştürmeye karar verdik. Tır Garajımız ile hem sokaklarımız rahatlayacak hem de şoförlerimize kendilerine uygun dinlenme ortamını sağlamış olacağız. Park içerisinde sağlanacak olan güvenlik önlemleri ile hem sürücülerin hem de şoförlerin can ve mal güvenlikleri sağlanmış olacak” dedi.

Etimesgut’a 52 Dönümlük Tır Parkı
Yorum Yap