1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Esra Erol’da Saat Kaçta Başlıyor? Yeni Sezon Detayları

Esra Erol’da Saat Kaçta Başlıyor? Yeni Sezon Detayları

featured
service

Geçtiğimiz sezonun finali sonrası ekranlardan uzak kalan izleyiciler, programın dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor. Peki, “Esra Erol’da” saat kaçta başlıyor?

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan “Esra Erol’da,” 2 Eylül 2024 Pazartesi günü, ATV ekranlarında yeniden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sezon finalinin ardından “Esra Erol’da” programına olan özlemlerini sosyal medya üzerinden dile getiren izleyiciler, Esra Erol’un sunduğu programın evlerindeki yerini vurguluyor. Programın sezon finalinden sonra birçok izleyici, televizyonlarını açmadıklarını belirterek, Esra Erol ve ekibinin geri dönmesini sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyor.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Esral Erol Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?
Haberi görüntüle

Esra Erol, bu sezonda da “yalnız değilsiniz” diyerek, kendini çaresiz hissedenlere umut olmaya, aileleri bir araya getirmeye ve sorunlara çözüm bulmaya devam edecek. Program, her zamanki gibi izleyicilerin sesi olmayı sürdürecek ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen gerçek hikayelerle ekranlara damgasını vuracak.

“Esra Erol’da” programı, 2 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 16:20’de ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönen program, yeni sezonda da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya ve onların kalplerine dokunmaya devam edecek.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Esra Erol’da anlattıkları kan dondurdu: İhbar kabul edildi
Haberi görüntüle
Esra Erol’da Saat Kaçta Başlıyor? Yeni Sezon Detayları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.