1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Esra Erol’da 12 yaşındaki kayıp kız çocuğu S.K. 24 saat içinde bulundu

Esra Erol’da 12 yaşındaki kayıp kız çocuğu S.K. 24 saat içinde bulundu

featured
service

Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Esra Erol, 2 Eylül tarihinde yeni sezonun açılışını yaparak birbirinden farklı konuları ekranlara taşımaya devam ediyor. Esra Erol’da programının ilk yayınında gündeme gelen 12 yaşındaki S.K.’nin kaybolması, izleyicileri derinden etkiledi.

Esra Erol'da 12 yaşındaki kayıp kız çocuğu S.K. 24 saat içinde bulundu 1

Anne Hülya Ülgür ve baba Mehmet Kalabas, 24 Ağustos’tan beri kayıp olan kızları S.K.’yı bulabilmek için Esra Erol’dan yardım talep etti. Programda, 12 yaşındaki S.K.’nın kaybolmasıyla ilgili sır perdesi aralanmaya başlandı. Esra Erol ve ekibi, gelen ihbarlar ve edinilen bilgiler doğrultusunda hemen harekete geçti.

Esra Erol'da 12 yaşındaki kayıp kız çocuğu S.K. 24 saat içinde bulundu 2

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı, Esra Erol’da programında gündeme gelen ihbarı değerlendirmeye alarak, kayıp S.K.’nın bulunması için çalışmalarını hızlandırdı. S.K.’nın kaybolmasıyla ilgili olarak İlhan Kütükçü ve Aslan Taş isimli şahıslar gözaltına alındı. Ancak, bu kişiler ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.K. ise Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildi.

Olayın en çarpıcı anı ise İlhan Kütükçü’nün canlı yayına bağlanarak, “12 yaşındaki S.K. ile sevgiliydik” şeklindeki sözleri oldu.

Esra Erol’da 12 yaşındaki kayıp kız çocuğu S.K. 24 saat içinde bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.