1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esra Erol’a Yönelik Tehdit İçeren Videoyla İlgili Gözaltı

Esra Erol’a Yönelik Tehdit İçeren Videoyla İlgili Gözaltı

featured
service

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Televizyon Programcısı ve Sunucusu Esra Erol’a yönelik tehdit içeren bir video ile ilgili yürütülen çalışmaların ardından şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından sosyal medya platformunda paylaşılan videoda yer alan kişinin H.D. olduğu tespit edildi. İstanbul’un Pendik ilçesinde 15 Ekim 2024 tarihinde gözaltına alınan H.D. hakkında yasal işlemler başlatıldı.

İsanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafından bir sosyal medya platformunda paylaşılan Televizyon Programcısı ve Sunucusu Esra Erol’a yönelik tehdit içeren video ile ilgili yapılan çalışmada; Görüntüde yer alan şahsın H.D. olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli H.D. 15.10.2024 tarihinde İstanbul ili Pendik ilçesinde gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Esra Erol’a Yönelik Tehdit İçeren Videoyla İlgili Gözaltı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.