1. Haberler
  2. Yaşam
  3. ESKİVOS Kulübü, Pazaryeri’nde Yaz Kampı Düzenliyor

ESKİVOS Kulübü, Pazaryeri’nde Yaz Kampı Düzenliyor

featured
service

Eskişehir Vosvos (ESKİVOS) Kulübü üyeleri, 12 – 15 Temmuz tarihlerinde Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Yaz Kampı etkinliklerinde bir araya geliyor. Pazaryeri Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Vosvos Severler Buluşuyor

ESKİVOS Kulübü üyeleri ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Vosvos severler, dört gün boyunca Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda kamp yaparak çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirecek.

ESKİVOS Kulübü, Pazaryeri’nde Yaz Kampı Düzenliyor 1

Başkan Tekin’den Davet

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçe tanıtımı açısından büyük önem taşıyan bu etkinlik için herkesi Küçükelmalı Tabiat Parkı’na davet etti. Başkan Tekin, “12-15 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanından gelecek Vosvosçulara Küçükelmalı Tabiat Parkımızda ev sahipliği yapacağız. İşinizi gücünüzü bırakın, şahane bir hafta sonu için kendinize zaman ayırın” dedi.

Yöresel Ürünler ve Esnafa Çağrı

Başkan Tekin, etkinlikte yöresel ürünlerin sergileneceğini ve stant kurmak isteyen esnafların da katılım gösterebileceğini belirtti. Bu çağrı, yerel esnafa da önemli bir fırsat sunarak hem etkinliğin zenginleşmesine hem de bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

Geleneksel Yaz Kampı

Vosvos severler, geleneksel yaz kampında düzenlenecek birbirinden farklı etkinlikler ile hem doğanın tadını çıkaracak hem de birbirleriyle kaynaşma fırsatı bulacak. ESKİVOS Kulübü’nün bu etkinliği, Vosvos tutkunları için unutulmaz anılar biriktirecekleri bir buluşma noktası olacak.

ESKİVOS Kulübü, Pazaryeri’nde Yaz Kampı Düzenliyor
Yorum Yap