1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye Ziyaret

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye Ziyaret

featured
service

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, kentte gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak, Mimarlar Odası Ankara Şubesi 43-47. dönemleri arası yönetim kurulu başkanı ve yazar Tezcan Karakuş Candan, Başkan Ünlüce’yi ziyaret etti. Ziyarete Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Iraz Bayındır da katıldı.

Ziyaret sırasında Eskişehir’in her alanda örnek bir kent olduğunu belirten Tezcan Karakuş Candan, Başkan Ünlüce’ye çalışmalarında başarılar diledi. Candan, Eskişehir’de bulunan tarihi Halkevi binası üzerine yaptığı eskiz çalışmasını Başkan Ünlüce’ye hediye etti. Ziyaretin sonunda Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni gezen Tezcan Karakuş Candan, kendi balmumu heykelini inceledi ve heykeline hayran kaldı.

Karakuş Candan, ziyaretin ardından şu ifadeleri kullandı: “Burada olmak ve kendi heykelime bakmak gurur verici. Emeği geçen başta Yılmaz Büyükerşen hocama ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce’ye teşekkür ederim.”

  • Not: Bu içerik İGFA tarafından sağlanmıştır.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.