1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esendere ve Hamzabeyli’de Tonlarca Uyuşturucu ve Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Esendere ve Hamzabeyli’de Tonlarca Uyuşturucu ve Kaçak Ürün Ele Geçirildi

featured
service

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri, gümrük kapılarında düzenlenen operasyonlarla uyuşturucu kaçakçılarına ve yasa dışı ürün ticaretine büyük darbe indirdi. Esendere ve Hamzabeyli gümrük kapılarında düzenlenen operasyonlarda toplamda 284 kilogram uyuşturucu ve milyonlarca lira değerinde kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı’na bağlı Gümrükler Muhafaza ekiplerinin Esendere Gümrük Kapısı’nda düzenlediği operasyonda, 284 kilogram ağırlığında metamfetamin hidroklorür cinsi uyuşturucu ele geçirildi. Hamzabeyli Gümrük Kapısı’nda yapılan bir başka operasyonda ise, piyasa değeri yaklaşık 24 milyon Türk lirası olan kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

Zehir tacirlerine yönelik düzenlenen bir diğer operasyon da Edirne ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Güvenlik güçlerinin koordineli çalışması sonucunda, toplamda 80 kilogram kokain cinsi uyuşturucu ele geçirildi.

Esendere ve Hamzabeyli’de Tonlarca Uyuşturucu ve Kaçak Ürün Ele Geçirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.