1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Erdek’ten Assos’a, Göcek’ten Kartepe’ye unutulmaz tatil rotaları

Erdek’ten Assos’a, Göcek’ten Kartepe’ye unutulmaz tatil rotaları

featured
service

Yıl boyunca biriken yorgunluğunuzu atma zamanı geldi. Yaz tatili yaklaşıyor ve henüz nereye gideceğinize karar veremediniz mi? Doğanın içinde, yeşil ve mavinin eşsiz uyumunu yaşayarak unutulmaz bir tatil yapmak isteyenler için hazırladığımız özel rota tam size göre.

Üstelik, doğanın dengesini bozmadan sürdürülebilir turizmin mümkün olduğunu göstermek adına, konaklama yerlerimizi de bu prensibe uygun seçtik. Erdek’ten Assos’a, Göcek’ten Kartepe’ye uzanan bu eşsiz yolculukta, Mooble House ürünleri ile hayata geçirilmiş beş özel konaklama noktası sizi bekliyor.

Erdek’te Denizin ve Kuş Seslerinin Tadını Çıkarın

Evliya Çelebi’nin Seyahatname’sinde tahtani ve fevkâni evleri, hanları, hamamları, dört mihrap camileri ve üzüm bağlarıyla anlattığı Erdek, Balıkesir’in şirin ilçelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Marmara Denizi’nin kıyısında yer alan bu ilçe, sakin ve huzurlu bir tatil arayanlar için ideal bir adres. Bu huzuru bir adım öteye taşıyan Seascape Eco-Getaway, zeytin ağaçlarının gölgesinde, sabahları kuş sesleri eşliğinde uyanabileceğiniz, kendine özel plajı ve açıkhava sinemasıyla misafirlerine yıldızların altında film izleme şansı sunuyor.

Assos’ta Tarih ve Doğa İç İçe

3000 yıllık tarihiyle Assos Antik Kenti, Kaz Dağları’nın eteklerinde Athena Tapınağı, Antik Tiyatro, Behramkale Köyü, Adatepe Köyü ve Adatepe Zeytinyağı Müzesi gibi önemli tarihi ve doğal güzelliklere ev sahipliği yapıyor. Küçükkuyu Assos yolu üzerindeki Gulet Tiny House, bu zengin dokuyu en iyi hissedeceğiniz yerlerden biri. Dört dönüm zeytinlik içerisine doğa dostu bir anlayışla kurulan bu otel, denize sıfır restoranı ve özel plajıyla Ege’nin serin sularında yüzme keyfi sunuyor.

Erdek’ten Assos’a, Göcek’ten Kartepe’ye unutulmaz tatil rotaları 1

Göcek’te Doğa ile Baş Başa

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek, sakinliği ve doğal güzellikleriyle ünlü bir sahil kasabası. Nest Göcek, bu güzellikleri en iyi şekilde yaşamanız için tasarlanmış bir konaklama alternatifi sunuyor. Yeşilin ve mavinin buluştuğu bu cennet köşesinde, modern mimarisi ve konforlu odalarıyla Nest Göcek, huzur dolu bir tatil vadediyor. Serin ve oksijen dolu orman içinde yer alan tesis, kuş sesleri ve sakinlik arayanlar için ideal bir Tiny House deneyimi sağlıyor.

Erdek’ten Assos’a, Göcek’ten Kartepe’ye unutulmaz tatil rotaları 2

Antalya Serik’te Minimalist Bir Kaçış

Antalya Serik’te yer alan Efe Tiny House, minimalist ve sürdürülebilir yaşam tarzını benimseyenler için harika bir seçenek. Doğayla iç içe, samimi ve sıcak bir atmosfer sunan tesis, büyük şehir hayatının karmaşasından uzaklaşmak isteyenleri ağırlıyor. Denize 300 metre uzaklıktaki otelde, huzurlu bir tatil yapabilir ve tarihi Aspendos Antik Tiyatrosu, Köprülü Kanyon Milli Parkı ve Uçansu Şelalesi gibi turistik yerleri keşfetme şansı bulabilirsiniz.

Dağların Eteğinde Bir Kaçamak: Kartepe

Hava sıcaklıklarının ve nemin rekorlar kırdığı şu günlerde, tatil rotanızı serin yerlere çevirmek istiyorsanız, Kocaeli Kartepe tam size göre! Kışın kayak turizmiyle ünlü olan Kartepe, yazları da doğa sporları ve eşsiz manzarasıyla ilgi çekiyor. Manzara Tiny House Hotel, dört mevsim ayrı güzellikler sunan doğasıyla misafirlerini ağırlıyor. Tamamı Sapanca Gölü manzaralı beş adet 4 kişinin konaklamasına uygun 8.5 m. Mooble House Tiny House ürününden oluşan tesis, modern tasarımı ve konforlu donanımıyla unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Erdek’ten Assos’a, Göcek’ten Kartepe’ye unutulmaz tatil rotaları 3

Sürdürülebilir Bir Turizm Mümkün!

Bu beş özel nokta, doğayla iç içe huzurlu bir tatil deneyimi sunmanın yanı sıra sürdürülebilir turizm arayışlarına da yanıt veriyor. Tiny House’lar, doğaya zarar vermeden bir tatil imkânı sağlıyor. Avrupa’nın en büyük Tiny House üretim kapasitesine sahip markalarından biri olan Mooble House, sürdürülebilir yaşam deneyimleri için Ar-Ge çalışmalarına öncelik veriyor. Mooble House ürünleriyle Türkiye’nin farklı bölgelerinde kurulan 15 Tiny konaklama ve tatil tesisi, hızlı yatırım geri dönüşü, uzun ömürlü ve yüksek kullanıcı memnuniyeti sağlaması nedeniyle yatırımcılardan yoğun talep görüyor.

Mooble House, mimarlar, endüstri ürünleri tasarımcıları, inşaat, elektrik ve mekanik mühendislerinden oluşan multidisipliner bir ekip tarafından tasarlanıp fabrikada üretilen kaliteli ürünleriyle konaklama sektöründe fark yaratıyor. Avrupa Tip Onay belgeli, karayolları standartlarında, O2 kategorisinde römork karavan olan Mooble House ürünleri, Hollanda’dan İngiltere’ye; sekiz farklı ülkedeki satış noktalarında kullanıcı ve yatırımcılarla buluşuyor.

Erdek’ten Assos’a, Göcek’ten Kartepe’ye unutulmaz tatil rotaları
Yorum Yap