1. Haberler
  2. istanbul
  3. Emekliler Tavla Turnuvası Nefes Kesti

Emekliler Tavla Turnuvası Nefes Kesti

featured
service

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan emekli vatandaşlar için düzenlediği Emekliler Tavla Turnuvası ile renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Spor ve Sosyal Yaşam Alanı’nda iki gün boyunca süren turnuvada emekli vatandaşlar arasında çekişmeli müsabakalar gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya katılan emekli vatandaşlar, açık alanda keyifli vakit geçirirken, birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın sonunda dereceye giren katılımcılara ödüller verildi.

Turnuvada birinci olan Hasan Kılıç’ı ikinci Mehmet Tunay, üçüncü Ahmet Eröz ve dördüncü ise Yüksel Kayacan takip etti. Dereceye giren emekli vatandaşlara ödüllerini Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Emel Turan, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Esmer ve Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Ali Ceylan takdim etti.

Ödül töreninde konuşan Mehmet Esmer, “İki gün süren tavla turnuvamızı açık alana taşıdık ve renkli görüntülere sahne oldu. Beylikdüzü Belediyesi olarak emekli vatandaşlarımızı unutmuyoruz. Turnuvalarımızı yaz aylarında açık alanlarda, kış aylarında ise kapalı alanlarda devam ettireceğiz. Her zaman böyle aktivitelerde bir araya gelmeyi diliyorum” dedi.

Emekliler Tavla Turnuvası Nefes Kesti
Yorum Yap