1. Haberler
  2. Yerel
  3. Elmalı Ovacık Yoluna Bakım Onarım Yapılıyor

Elmalı Ovacık Yoluna Bakım Onarım Yapılıyor

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesine bağlı Ovacık Mahallesinin bozulan yollarında bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ekipleri, Ovacık Mahallesine ulaşımı sağlayan yolda yapılan bakım, onarım ve yama çalışmalarıyla yolları daha güvenli hale getirdi. Ovacık Mahallesi Muhtarı Ercan Ak, yapılan çalışmalar için teşekkürlerini iletti.

Elmalı ilçesine 52 kilometre uzaklıkta bulunan Ovacık Mahallesinin ulaşımını sağlayan yollarda meydana gelen bozulmalar ve çukurlar nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti. Ekipler, sıcak asfalt malzemesi kullanarak yoldaki çukurları onardı ve yolların daha güvenli bir hal almasını sağladı.

Mahalle Muhtarı Ercan Ak, yaptığı açıklamada, “Ovacık Mahallesi Elmalı’ya bağlı, ulaşımı en uzakta olan bir mahallemizdir. Kırsalda bulunması nedeniyle ulaşımı zor olan mahallemizde, kış aylarında yolların bozulması ve çukurların oluşması sıkıntılar yaşamamıza neden oluyordu. Vatandaşlarımızın şikayetlerini yetkililere ilettik ve kısa sürede ekiplerimiz gelerek yollarımızı bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Bu sayede yolumuz daha konforlu bir hale geldi. Emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı bakım ve onarım çalışmaları, Ovacık Mahallesi sakinlerinin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirirken, mahalle halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Elmalı Ovacık Yoluna Bakım Onarım Yapılıyor
Yorum Yap