1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Elmadağ’da Mobilya Sanayi Atılımı

Elmadağ’da Mobilya Sanayi Atılımı

featured
service

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, EMOSB Elmadağ Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Taklacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek organize sanayi bölgesinin inşaat çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Elmadağ Köy Konağı’nda düzenlenen toplantıya Elmadağ Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara da katıldı.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Elmadağ Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde 100’e yakın fabrika olacak ve 20 binden fazla kişiye iş istihdamı sağlanacak. Bu proje, sadece Elmadağ açısından değil, Ankara açısından da çok önemli. Organize Sanayi Bölgemiz tamamlandığında ‘Elmadağ Mobilya Sanayinin Başkenti Olacak’. Elmadağ Belediyesi olarak, organize sanayi bölgemizin bir an önce tamamlanması aşamasında üzerimize düşen her konuda sanayicilerimize yardımcı olacağız. Tekrardan ilçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Toplantıda, Elmadağ’ın sanayi potansiyelinin artırılması ve ekonomik kalkınmanın hızlandırılması adına atılacak adımlar değerlendirildi. EMOSB’nin, bölgeye katacağı ekonomik değer ve istihdam imkanları, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Elmadağ’ın sanayi merkezi olma yolunda atılan bu önemli adımla, bölgedeki ekonomik faaliyetlerin canlanması ve istihdam oranlarının artması bekleniyor. Başkan Aşkın, belediyenin bu süreçte sanayicilere tam destek vereceğini yineleyerek, bölgenin kalkınması için her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirtti.

Elmadağ’da Mobilya Sanayi Atılımı
Yorum Yap