1. Haberler
  2. Keçiören
  3. EGO’dan Keçiören Buluşması… Ulaşım Sorunları Masaya Yatırılacak

EGO’dan Keçiören Buluşması… Ulaşım Sorunları Masaya Yatırılacak

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Keçiören ilçesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelmek ve ulaşım sorunlarını dinlemek için toplantı düzenleyecek. 6 Eylül 2024 Cuma günü saat 14.00’te, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan buluşmada, EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve ilgili daire başkanları hazır bulunacak.

Etkinlikte, Keçiören ilçesinin ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla EGO yetkilileri vatandaşlarla buluşacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirilecek olan toplantı ile Keçiörenli vatandaşların görüş ve önerilerini almayı, ulaşım alanındaki sorunları yerinde tespit etmeyi amaçlıyor.

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

“Değerli Ankaralılar,

EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve ilgili daire başkanları Keçiören ilçesinin ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve vatandaş taleplerini dinlemek amacıyla 6 Eylül Cuma günü saat 14.00’te Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde olacaktır. Keçiörenli vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini paylaşmak üzere katılımınızı bekleriz.”

EGO’dan Keçiören Buluşması… Ulaşım Sorunları Masaya Yatırılacak
Yorum Yap