1. Haberler
  2. ANKARA
  3. EGO Şoförü Yaşlı Yolcuyu Darbedip Otobüsten Attı! EGO’dan Açıklama

EGO Şoförü Yaşlı Yolcuyu Darbedip Otobüsten Attı! EGO’dan Açıklama

featured
service

Başkent’te bir EGO otobüs şoförünün yaşlı bir yolcuyu darbedip otobüsten atmasına ilişkin görüntüler, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Ulus-Pursaklar seferini yapan otobüste yaşanan olay ile ilgili EGO bir açıklama yaptı.

Otobüs şoförü Mehmet Özkan, yaşlı yolcu Hamit Mutlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özkan, Mutlu’ya fiziksel müdahalede bulunarak onu zorla otobüsten indirdi. Olay anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve sosyal medyada kısa sürede yayılarak büyük tepki topladı.

Yaşanan olayın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EGO Genel Müdürlüğü, resmi bir açıklama yaparak olaya karışan şoför hakkında idari işlem başlatıldığını duyurdu. Açıklamada, şoför Mehmet Özkan’ın, yaşlı yolcuya fiziksel müdahalede bulunduğunun tespit edilmesi üzerine derhal rapor hazırlandığı ve gereken işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

EGO’dan yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“28 Ağustos 2024 tarihinde, EGO Genel Müdürlüğü’ne ait 438 numaralı hatta görev yapan 07-401 kod numaralı aracın şoförü, sicil numarası 310 olan Mehmet ÖZKAN’ın, yaşlı bir yolcu ile tartıştığı ve ardından yolcuya fiziksel müdahalede bulunduğu kayıtlardan tespit edilmiştir.

Bu üzücü olayla ilgili olarak şoför hakkında derhal rapor hazırlanmış olup, idari işlem başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

EGO Şoförü Yaşlı Yolcuyu Darbedip Otobüsten Attı! EGO’dan Açıklama
Yorum Yap