1. Haberler
  2. Spor
  3. “Efsanelerle Yeniden” Turnuvası Trabzon’da Sona Erdi

“Efsanelerle Yeniden” Turnuvası Trabzon’da Sona Erdi

featured
service

Trabzonspor’un eski başkanları Mehmet Ali Yılmaz, Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anısına düzenlenen “Efsanelerle Yeniden” futbol turnuvası, Trabzonspor, Trabzon Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle gerçekleşen organizasyonla sona erdi. Trabzon’un simgesi Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’nde düzenlenen turnuvada, efsaneler bir kez daha sahaya indi.

Final maçı öncesinde oynanan şöhretler karşılaşmasında, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Genel Sayman Sami Karaman, Tesisler İnşaat ve Stadyum Sorumlusu Coşkun Öztürk, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve efsane futbolcular bir araya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç, 5-5’lik beraberlikle sonuçlandı. Asbaşkan Zeyyat Kafkas, maçta adeta şov yaparak 4 gol kaydetti ve izleyenlerden büyük alkış aldı.

"Efsanelerle Yeniden" Turnuvası Trabzon'da Sona Erdi 1

Turnuvanın finalinde ise Mavi takım, Antrasit takımını mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Eski futbolcu Ergin Keleş, turnuvanın gol kralı unvanını alırken, Bahattin Güneş ise en centilmen oyuncu seçildi.

Final maçının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Kanca, şampiyon Mavi takımına kupasını takdim etti. Turnuvayı üçüncü sırada tamamlayan Çizgili takım ise kupasını Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz’den aldı.

“Efsanelerle Yeniden” Turnuvası Trabzon’da Sona Erdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.