1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ecevit Keleş: “İktidara Giden Yolda Durmaksızın Çalışacağız, Erken Seçim Şart!”

Ecevit Keleş: “İktidara Giden Yolda Durmaksızın Çalışacağız, Erken Seçim Şart!”

featured
service

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş, Serdivan İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıya, Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Kurt ve Melis Yazıcı, belediye meclis üyeleri ile İlçe Başkanı Nalan Yedekci de eşlik etti. Keleş, burada yaptığı açıklamalarda hükümeti sert bir dille eleştirerek, erken seçim çağrısında bulundu.

“Emekli, Çiftçi ve Sanayici Perişan”

Toplantıda ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krize dikkat çeken Ecevit Keleş, emekli, çiftçi ve sanayicinin zor durumda olduğunu vurguladı. “Hükümet, halkı perişan etti. Çiftçimiz, sanayicimiz ve emeklimiz ayakta durmakta zorlanıyor. Bu kötü gidişe bir an önce son vermek için iktidara giden yolda her saat çalışıyoruz,” dedi. Keleş, halkın mevcut ekonomik koşullar altında daha fazla mağdur edilmemesi gerektiğini belirtti.

“Erken Seçim Kaçınılmaz”

Keleş, mevcut hükümetin ülkeyi yönetemez hale geldiğini belirterek erken seçim çağrısını yineledi. “Halkın daha fazla acı çekmemesi için erken seçim kaçınılmaz. Türkiye’nin bu zor günlerden çıkışı için Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının vakti geldi. İktidara gelerek halkın hak ettiği refahı ve huzuru sağlayacağız,” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu ve diğer parti yöneticileri, genel seçim hazırlıklarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti. Ecevit Keleş, ilçe yönetimi ve toplantıya katılanlara teşekkür ederek, partinin birlik ve beraberlik içinde Türkiye’yi aydınlık günlere taşıyacağını vurguladı.

Ecevit Keleş: “İktidara Giden Yolda Durmaksızın Çalışacağız, Erken Seçim Şart!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.