1. Haberler
  2. Oyunlar
  3. EA SPORTS, UEFA EURO 2024’ü EA SPORTS FC 24 ve EA SPORTS FC Mobile’a Taşıyor

EA SPORTS, UEFA EURO 2024’ü EA SPORTS FC 24 ve EA SPORTS FC Mobile’a Taşıyor

featured
service

Electronic Arts, yaklaşan UEFA EURO 2024 turnuvası öncesinde futbol fanatiklerini heyecanlandıracak büyük bir güncellemeyi duyurdu.

EA SPORTS FC 24 ve EA SPORTS FC Mobile için sunulacak olan Festival of Football güncellemesi, oyunculara UEFA EURO 2024 deneyimini sanal sahada yaşama fırsatı sunacak. Bu ücretsiz güncelleme, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve EA SPORTS FC Mobile platformlarında kullanılabilir olacak.

“Daha fazla heyecan duymazdık”

EA SPORTS FC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Grup Genel Müdürü Nick Wlodyka, “Her yıl büyük bir heyecan, olağanüstü bir rekabet ve unutulmaz anlar yaratan UEFA EURO 2024’ü EA SPORTS FC için sunmaktan daha fazla heyecan duyamazdık” dedi. “Bu oyun içi güncelleme ile taraftarlar Avrupa’nın en iyi oyuncularından bazılarıyla birlikte tarih yazabilir, 24 federasyonun tamamı ve çeşitli otantik formalar, gerçek stadyumlar, oyun modları ve daha fazlası aracılığıyla ikonik rekabet deneyiminin her detayını ve heyecanını yaşayabilirler.”

Oyuncular, EA SPORTS FC 24’te milli takım formalarından gerçek stadyumlara ve turnuvanın otantik ayrıntılarına kadar birçok yenilikle Almanya’da sahaya çıkacaklar. UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise, “UEFA EURO 2024’ün EA SPORTS FC’ye dahil edildiğini duyurmaktan ve yaklaşan eEURO finallerinin bir parçası olarak yer aldığını görmekten mutluluk duyuyoruz,” ifadelerini kullandı. “EA SPORTS FC’nin küresel erişimi, milyonlarca taraftarın turnuvayla daha önce hiç olmadığı gibi bağlantı kurmasına ve deneyimlemesine ve favori uluslarını grup aşamasından eleme maçlarına kadar sanal olarak yönetmesine olanak tanıyacak.”

Oyun çeşitli modlar sunuyor

Oyuncular, seçtikleri milli takımın bir yıldızı olarak veya kendi özel oyuncuları olarak oynayabilecekler. Oyun içi turnuva, zafere giden yolda ilerlerken çeşitli modlar sunuyor: Tek oyunculu turnuva modu, başlama vuruşu veya çevrimiçi olarak arkadaşlarla rekabet olanağı.

“Ülkenize Liderlik Edin” modunda, taraftarlar gerçek bir futbolcu olarak veya özel bir oyuncuyla turnuvayı kasıp kavurarak ülkelerini zafere taşıma gayesiyle UEFA EURO 2024’ün kalbine yerleşebilirler. Aşamalar boyunca başarı yakalarken, oyuncular PlayStyles kazanmak için antrenmanları tamamlama fırsatının tadını çıkararak kupaya giden yolda oyunlarını geliştirebilirler.

Ayrıca, oyuncular UEFA EURO 2024’ü, ülkelerinin geleceğini yazmalarına veya yeniden yazmalarına olanak tanıyan tek oyunculu bir Turnuva Modunda deneyimleyebilirler. Kalifiye 24 ülkeden birini veya başka bir Avrupa ülkesini seçen taraftarlar, gerçeğe yakın gruplardan çıkıp eleme turlarına kadar oynayabilirler.

Başlama Vuruşu Modunda taraftarlar, gerçek turnuva eşleşmelerini yansıtan güncellenmiş “Günün Maçı” fikstürleri de dahil olmak üzere bir Grup Aşaması veya Eleme Turu maçından birini seçerek otantik bir turnuva deneyiminde birbirlerine meydan okuyabilir veya CPU yapay zekasına karşı oynayabilirler.

Arkadaşlar da karşılıklı ve Çevrimiçi Dostluk Maçları Modundaki otantik eşleşmelerle UEFA EURO 2024 turnuvasının heyecanını yaşayabilirler.

Yeni ‘Challenge’lar ise taraftarların UEFA EURO 2024 deneyimini yaşarken Football Ultimate Team, Kulüpler, Oyuncu ve Menajer Kariyerinde açılabilecek ödüller kazanmasını sağlayacak.

Zafere Giden Yolda

Ayrıca, oyuncular Football Ultimate Team’de UEFA EURO 2024 içeriğinin keyfini Almanya’daki canlı aksiyon temalı bir dizi kampanya ile çıkarabilecekler. Bu kampanyalar, ülkelerine Zafere Giden Yolda liderlik etmeye hazırlanan oyuncuları, Grup Aşamaları sırasında ortaya çıkan çığır açan yıldızları, geçmiş turnuvalarda parlayan Oyunun Büyüklerini ve futbol festivaline heyecan ve ‘upgrade’ edilmiş Oyuncu Öğeleri getirirken tüm ay boyunca en iyi oyuncuları ödüllendiriyor.

12 Haziran’dan 25 Temmuz’a kadar EA SPORTS FC Mobile’da

UEFA EURO 2024 ayrıca 12 Haziran’dan 25 Temmuz’a kadar EA SPORTS FC Mobile’da yer alacak. Kullanıcılar, 24 nitelikli ülkenin tamamıyla tüm turnuvayı deneyimleyebilecekleri ve belirli UEFA EURO 2024 maçlarını oynamanın yepyeni bir yolu olan Anahtar Maçta yer alabilecekleri bir Oyun İçi Etkinlik içerecek. EA SPORTS FC Mobile ayrıca iki stadyum, milli takım bayrakları ve pankartları, yayın geçişleri ve UEFA EURO 2024 şarkısı ile oyuna gerçekçi bir etki katan PvE maçları oynamak için Turnuva Moduna da sahip olacak.

EA SPORTS, UEFA EURO 2024’ü EA SPORTS FC 24 ve EA SPORTS FC Mobile’a Taşıyor