1. Haberler
  2. Gündem
  3. Düzce Akçakoca Yolunda Korkunç Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Düzce Akçakoca Yolunda Korkunç Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

featured
service

DÜZCE (İGFA) – Sefer Demir – Haberozel.com.tr – Düzce ile Akçakoca arasındaki bağlantı yolu üzerinde Düzköy mevkiinde meydana gelen feci kazada bir kişi hayatını kaybetti. Akçakoca istikametine doğru seyreden Y.Yağız yönetimindeki 81 DJ 895 plakalı beton mikseri, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve Düzce yönüne giden Yüksel Karadeniz’in kullandığı 81 AAP 253 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Düzce Akçakoca Yolunda Korkunç Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti 1

Beton Mikseri Şarampole Yuvarlandı

Çarpışmanın şiddetiyle beton mikseri kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Olayı gören diğer sürücüler durumu hemen sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Yüksel Karadeniz’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Karadeniz’in Cenazesi Adli Tıp Morguna Gönderildi

Savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Yüksel Karadeniz’in cenazesi Düzce Üniversitesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı, ancak araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Kazanın kesin nedeni hakkında detaylı inceleme başlatıldı.

Düzce Akçakoca Yolunda Korkunç Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.