1. Haberler
  2. Spor
  3. Dursun Özbek: Hedefimiz Gerçek Beşinci Yıldızı Formamıza Takmak

Dursun Özbek: Hedefimiz Gerçek Beşinci Yıldızı Formamıza Takmak

featured
service

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta bulunan Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda yapıldı. Başkanı Dursun Aydın Özbek, “Bu sezon hedefimiz Avrupa’da artık özlediğimiz başarılara ulaşmak ve Türkiye’de 25. şampiyonluğu kazanıp gerçek beşinci yıldızı formamıza takmak” diye konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Ekim Ayı Olağan Toplantısında Kurul Üyeleri İbrahim Göknar, Can Çobanoğlu, Ertay Örmen, Taner Aşkın, Eser Tezulaş, Ayhan Özmızrak, Ömer Saim Oğuz, Süheyl Batum, Ayhan Yeğinsu, Aykut Uzunoğlu ve Yalçın İpbüken kulüp gündemine dair düşüncelerini dile getirdiler.

“Galatasaray’ı Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde önemli bir konuma getirecekler”

Toplantıda konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, kulübün farklı spor branşlarında elde ettiği başarıları değerlendiridi. Kadın futbol takımının başarısına değinen Özbek, konuşmasına şu sözlerle başladı: “Genelde futbol denilince erkek takımımızı konuşurdum. Bugün kadın futbol takımımızla söze başlamak istiyorum. Çok önemli bir başarı kazandılar, yakın zamanda kurulmuş olan ligde geçen sezonu şampiyon olarak tamamladılar. Bundan daha da önemlisi, 3 eleme maçını geçerek UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ne katılma başarısını da gösterdiler. Ülke tarihinde bir ilk olan bu başarı için onlara buradan büyük bir teşekkür gönderiyorum. Dün akşam ligin favorilerinden Lyon’a karşı ilk maçlarını oynadılar, inanıyorum yine önemli başarılarla her sene üstüne koyarak Galatasaray’ı Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde önemli bir konuma getirecekler.”

Dursun Özbek: Hedefimiz Gerçek Beşinci Yıldızı Formamıza Takmak 1

“Mayıslar bizimdir, yine bizim olacak”

Erkek futbol takımının son iki sezonu şampiyon olarak tamamladığını hatırlatan Özbek, “Geçtiğimiz sezon bu şampiyonluk, belki de uzun süre tekrarı olmayacak bir puan rekoruyla geldi. Bunun yanında Süper Kupa’yı da müzemize götürdük. Bu sezon hedefimiz, Avrupa’da özlediğimiz başarılara ulaşmak ve Türkiye’de 25. şampiyonluğu kazanıp gerçek beşinci yıldızı formamıza takmak. Bunun için başta Okan Hocamız olmak üzere tüm ekibimize, yönetici arkadaşlarımızla hep birlikte çalışıyoruz. Hiç kimse merak etmesin, Mayıslar bizimdir, yine bizim olacak değerli arkadaşlar.” diye konuştu.

“Sizin desteğinizle ben daha da büyük başarıların çok yakında olduğuna inanıyorum.” diyen Özbek, “Son dönemde bizi yapmak istediklerimizden alıkoymaya çalışan rakiplerimiz olduğunun farkındayım. Ne olursa olsun biz aynı hedefle çalışmaya ve size söz verdiklerimizi yapmaya devam edeceğiz. Ben kalbi Galatasaray ile atan herkesi bizim yanımızda olmaya ve Galatasaray için çalışmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek: Hedefimiz Gerçek Beşinci Yıldızı Formamıza Takmak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.