1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Dolce Pontes müzikseverlerle buluşacak

Dolce Pontes müzikseverlerle buluşacak

featured
service

Portekiz’in geleneksel mirası fadonun uluslararası yükselişinde isyankâr ve kendine has tavrıyla büyük rol oynayan ünlü şarkıcı Dulce Pontes MAG Ekim sayısına özel açıklamalarda bulundu.

Muhteşem sesiyle 15 Ekim’de CSO Ada Ankara Ana Salon’da ilk kez müzikseverlerle buluşacak olan Dulce Pontes MAG Ekim sayısının konuğu oldu. Özgün fado tarzıyla unutulmazlar arasına yer alan ünlü sanatçı mesleğine ve müziğe olan hislerini, heyecanını ve ruh halini aktardı. “Farklı birçok müzik türünden etkilendim ve kariyerimin başlarında rock müzik söylüyordum” açıklamasında bulunan Dulce Pontes sözlerine şöyle devam etti: “Klasik ve caz da çok ilgilendiğim tarzlar. Ben bir fado şarkıcısı değilim, fado da söyleyen bir şarkıcıyım. Bence fado çok özel ifade şekli olan bir müzik türü. Fado çocukluğumdan, ailemden ve yaşadığım yerden geldiği için keyif aldığım bir müzik türü.  Amalia Rodrigues gibi adını dünya müzik tarihine yazdırmış eşsiz isimler benim de birçok dinleyici gibi ruhumu besliyor.”

Ankara’da vereceği konsere dair de açıklamalarda bulunan Dulce Pontes “İlk albümüm Lagrima ya da Morricone ile söylediğim şarkılardan söyleyeceğim, çünkü hayatım ve kariyerim için önemli şarkılar ama farklı düzenlemeler ve yeni şarkılarımın da olduğu bir repertuvar hazırladım. Türkiye’de çok meraklı ve koşulsuz bir şekilde müziğe kendini bırakan bir dinleyici kitlesi var. 15 Ekim’de de Ankara’da tekrar uzun bir aradan sonra sizlerle buluşacağım için çok heyecanlıyım” diyerek sözlerini noktaladı.

Dolce Pontes müzikseverlerle buluşacak
Yorum Yap