1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Dilencinin Üzerinden 2 bin 675 TL Çıktı

Dilencinin Üzerinden 2 bin 675 TL Çıktı

featured
service

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, il dışından gelerek kentin cadde ve sokaklarında dilencilik yapanlara yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Son operasyonda zabıta ekipleri, yakalanan bir dilencinin üzerinden çıkan 2.675 TL’ye el koyarken, şahıs il dışına çıkartıldı.

Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların vicdani duygularını istismar ederek dilencilik yapanlarla mücadelesine devam ediyor. Son olarak, Aziziye Camii önünde vatandaşları rahatsız eden bir şahıs olduğu ihbarını alan ekipler, hızlıca harekete geçti. Bir süre durumu gözlemleyen zabıta ekipleri, ardından şahsı yakalayarak Zabıta Karakolu’na götürdü.

İl dışından geldiği ve dilencilik yaptığı anlaşılan şahsın üzerinde yapılan aramada 2 bin 675 TL ele geçirildi. Zabıta ekipleri, bu paraya tutanakla el koyarken, dilencilik yapan şahıs hakkında 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereğince yasal işlem uygulandı ve il dışına çıkartıldı.

Düzce Belediyesi, vatandaşları rahatsız eden ve dilenciliği meslek haline getiren kişiler hakkında Beyaz Masa’nın 153 numaralı hattına ihbarda bulunulması durumunda gerekli işlemlerin ivedilikle yapılacağını duyurdu.

Dilencinin Üzerinden 2 bin 675 TL Çıktı
Yorum Yap